Konsensus realisering der skaber top performers i salget

“The Dark Side of Customer Consensus” fremhæves I bogen ”The Challenger Customer” som en ny situation for virksomhederne, hvor det der “plejede at virke godt”, nu virker mindre godt, eller virker slet ikke. Salget af komplekse B2B løsninger er blevet markant mere kompliceret pga. af flere ændringer hos kunderne. Ændringer der betyder, at du kan stå med et verdensklasse produkt, være den førende leverandør, og alligevel oplever du at være ”en ud af tre, der skal kæmpe om kundens tillid og ordren” – en kamp hvor prisen betyder mindre og mindre. Der er ingen lette salg længere, det er blevet mere ressourcekrævende at være med i kapløbet, og du skal være dygtigere til nogle discipliner der førhen ikke var nær så udslagsgivende som de er idag.

1
Velkommen
2
Learning goals
3
Flere stakeholders er en realitet
4
Hvorfor træffer beslutningstageren ikke beslutningen alene længere
5
Vælg 2 rigtige
1 question
6
Ikke blot har sælgerne en salgsudfordring, der er tilmed også en købsudfordring
7
“JEG” til “VI” tilgang øger sandsynligheden for et high quality sale
8
Stephen Goldberg, ekspert i team & consensus making.
5 min. 12 sek.
9
True or False
1 question
10
Find din Mobilizer(s)
11
Find din Mobilizer(s)
1 question
12
Reflektion 1 med InsightsRadar
Når man taler om relevante stakeholders i en virksomhed f.eks. hos en kunde, taler man om de relevante interessenter/personer hos kunden, der direkte vil være involveret i beslutningen, om virksomheden dvs. din kunde skal gå videre med din ide eller ej. Personer som efterfølgende skal føre din ide ud i livet, og som skal leve med forandringerne bagefter. Stakeholder gruppen repræsenterer virksomheden og vil være personer som skal opbygge konsensus omkring en beslutning.

Be the first to add a review.

Please, login to leave a review
Add to Wishlist
Enrolled: 1 student
Lectures: 9

Tilmeld dig

InsightsRadar Nyt!

Tilmeld dig InsightsRadars nyhedsbrev og få tilsendt månedligt nyhedsbrev med spændende indsigter og refleksioner fra vores ekspertpanel.